Sararita - Echipamente deszapezire

Comanda sararite și echipamente deszapezire prin: Site / Email / Telefonic / WhatsApp

Birouri, depozite sararite si echipamente, service:
Bucuresti, Iasi, Tg. Mures, Suceava, Constanta, Sibiu, Cluj Napoca, Timisoara, Piatra Neamt, Craiova, Brasov, Galati, Pitesti, Oradea
Livrare in 24 de ore

Email: office@sararita.ro
Telefon: 0786 06 60 60 (Tel + WhatsApp)

FORMULAR OFERTA PRET SI LIVRARE

ECHIPAMENT DESZAPEZIRE - SARARITE, LAME ZAPADA, HIDROMOTOARE

Pret ECHIPAMENT DESZAPEZIRE - SARARITE, LAME ZAPADA, HIDROMOTOARE - Ofertă excelentă
Prin completarea si trimiterea acestui formular va dati acordul de a va folosi datele personale si tehnologiile cookie conform procedurilor, termenilor si conditiilor.

Termeni si conditii de utilizare | Politica de confidentialitate si date personale

1. ORIGINEA PIESELOR
Furnizorul Meu SRL este importator pentru piesele si accesoriile comercializate. Piesele sunt achizitionate de la producatorul marcilor si sunt in conformitate cu standardele de calitate practicate de fiecare marca.

2. PRETURILE PRACTICATE
Preturile Furnizorul Meu SRL sunt intotdeauna cele mai mici din piata. Furnizorul Meu SRL ofera intotdeauna calitate pentru pretul platit. Volumul comenzilor si fidelitatea dumneavoastra ca si partener vor fi intotdeauna apreciate si stimulate prin pret .

3. COMANDA PIESELOR
Furnizorul Meu SRL pune la dispozitia clientilor sai suportul tehnic si cunostintele acumulate pentru identificarea corecta a pieselor ce urmeaza a fi comandate .Comanda pieselor se va face intotdeauna in scris pentru evitarea oricaror greseli.Comanda va contine datele de facturare ale beneficiarului, adresa de livrare, persoana de contact si numarul de telefon al acesteia, produsul comandat, cantitatea comandata si pretul la care a fost ofertat.

4. LIVRAREA PIESELOR
Livrarea pieselor se face fie direct din depozitele Furnizorul Meu SRL, fie prin curier de mesagerie rapida la adresa indicata in comanda de catre beneficiar.

5. CONDITII COMERCIALE GENERALE
Furnizorul Meu SRL este o companie independenta, nu este reprezentant oficial al acestor marci. Marcile inregistrate (JCB,CAT, Komatsu, Perkins, Deutz sau altele) folosite in continutul acestui website sunt proprietatea detinatorilor legali , iar acesti termeni sunt folositi in scop informativ.

6. GENERALITATI
Pentru toate relatiile comerciale care se stabilesc intre noi ca furnizor si clientul nostru ca beneficiar sunt valabile urmatoarele conditii generale de vinzare si livrare in masura in care alte conditii nu au fost stabilite in scris. Conditiile deviante sau oponente ale beneficiarului nu vor fi recunoscute de catre noi decat in cazul in care valabilitatea acestora a fost in mod deosebit si in scris acceptate. Conditiile noastre de vinzare si de livrare sunt valabile si in cazul in care noi in cunostinta conditiilor oponente sau deviante ale beneficiarului si fara rezerve am executat sau executam comanda. Toate intelegerile in afara conditiilor noastre comerciale, dintre noi si beneficiar, facute in scopul implinirii contractului vor fi in contract in scris stabilite.

7. OFERTE
Ofertele si afirmatiile asupra preturilor si termenelor de livrare nu implica nici un angajament, ele devenind obligatorii numai dupa confirmarea in scris. Informatiile despre masuri, greutate si performante, fotografiile, precum si pentru masini si utilaje folosite, piese uzate si/sau reconditionate, datele despre durata si masura uzurii sunt aproximative si fara obligatie, in afara cazului cind ele au fost numite ca si informatii silitoare. Peste estimarile de cheltuieli, desene, date tehnice si alte documente pastram drepturile noastre de posesor si de autor, accesul la ele pentru terti este interzis.

8. PRETURILE SI CONDITIILE DE PLATA
Preturile sunt valabile, daca altfel nu au fost in mod deosebit stabilite, de la depozit sau locul de stationare si nu cuprind cheltuielile pentru ambalaj, incarcare si transport. La preturi trebuie socotita si TVA dupa legile in vigoare in tarile de destinatie/stationare. In lipsa unor conventii deosebite, plata se efectueaza in numerar fara orice reducere la predarea masinii, utilajelor , pieselor sau alte obiecte sau servicii contractate. In cazul unei conventii stabilite se va efectua plata in cadrul unei durate de timp hotarate si socotite de la data de facturare. Mandatele de plata, cecuri si bilete de ordin vor fi acceptate numai pe baza unei conventii extraordinare, scrise si numai in forma de avans, sub premiza facturarii tuturor cheltuielilor de incasare si remize. Compensarea platii, cu pretentii nerecunoscute de toate felurile, precum si exersarea unui drept de retinere sunt excluse, o exceptie formeaza numai cazul in care solicitarile respective au fost stabilite cu puterea dreptului, sunt necontestate sau sunt recunoscute de catre noi. Daca beneficiarul nu achita plata in cadrul termenului stabilit, noi suntem indreptatiti sa incasam o penalitate de 0,3 % din valoarea soldului pentru fiecare zi de intarziere .Valoarea penalitatilor poate depasi valoarea marfii. In cazul in care noi suntem in stare a dovedi daune in caz de intirziere a platii, suntem indreptatiti sa pretindem plata pagubei produse. In caz de dubiu de insolventa al beneficiarului, noi suntem indreptatiti sa pretindem un avans sau sa anulam contractul, daca dupa subsemnarea lui, ajung la stiinta noastra unele circumstante care produc o neincredere in solventa beneficiarului.

9. LIVRAREA
Termenele si durata livrarilor, care se pot stabili cu sau fara obligatie, vor fi in scris fixate. Durata termenului de livrare se socoteste de la ziua de confirmare a comenzii , dar nu inainte de clarificarea tuturor intrebarilor tehnice si comerciale, care sint legate cu furnizare. Respectarea obligatiilor de livrare presupune deasupra implinirea ordentlica si prompta a sarciniilor beneficiarului. Termenul de livrare e pastrat, daca pina la expirarea lui obiectul a parasit depozitul /locul de stationare sau a fost anuntata o dispozitie de expediere. Termenul de livrare se prelungeste corespunzator in caz de conflicte de munca, respectiv la greve si deasemenea la forte majore independente de vointa noastra, in masura in care asemenea greutati au o influenta deosebita la procesul de executie a lucrarilor, sau la expedierea obiectului. Criteriile de mai sus au valabilitate si in cazul in care evenimentele descrise se produc la furnizorii nostri. Circumstantele mai sus mentionate nu sunt nici atunci in responsabilitatea noastra, daca ele se produc in faza unei intirzieri de livrare deja existenta. Inceputul si sfirsitul evenimentelor asemanatoare vor fi raportate de catre noi, in cazurile importante, intr-un timp cat mai scurt posibil , la beneficiar.Furnizorul Meu SRL nu poate prelua raspunderea eventualele modificari de stoc, pret sau intarzieri ale producatorului, furnizorului sau transportatorului. Limitele responsabilitatii prezentate mai inainte nu sint valabile in cazul in care exista o conventie la o afacere comerciala fixa. Acelasi lucru este valabil, daca beneficiarul poate sa probeze ca din cauza intarzierii produse de noi, interesul lui la executia contractului s-a stins. Daca beneficiarul intra in intirziere la preluarea marfii sau violeza alte obligatii de cooperare, noi sintem in acest caz indreptatiti, sa pretindem o despagubire a daunei produse, inclusiv eventuale cheltuieli suplimentare. Beneficiarul suporta si riscul unei pierderi sau degradari intamplatoare a marfei, incepind cu data expirarii termenului de preluare.

10. TRANSMITEREA RISCULUI
Daca in confirmarea comenzii altfel nu a fost stabilit, livrarea marfii se intelege intotdeauna plecarea de la depozit sau de la locul de stationare. Riscul se transmite pe beneficiar sau cu plecarea obiectului de la depozit/loc de stationare sau de la ziua dispozitiei de expediere, aceasta fiind valabila chiar si in caz de livrari partiale sau daca noi am preluat si alte prestatii, ca si cheltuielile de expediere sau exportul/importul si punerea in functiune, prestatii care pretind o conventie extraordinara si in scris.La cererea beneficiarului, noi asiguram marfa, pe cheltuiala lui, impotriva pagubelor produse de furt, de degradare, de transport, de foc sau de apa precum si impotriva altelor riscuri asigurabile.

11. GARANTIE

Livrarea marfii folosite se va face cu excluderea formala a tuturor drepturilor de garantie ale beneficiarului. Drepturile de garantie al beneficiarului sunt dependente si presupun, ca el si-a indeplinit la timp obligatia lui de control si de reclamatie pana in momentul semnarii de primire a facturii pentru marfa ridicata de la un reprezentant al nostru sau in termen de 2(doua ) zile de la facturare in cazul expedierii marfii prin mesagerie. Noi suntem indreptatiti, dupa alegerea noastra, la reparatia defectului sau la livrarea partilor componente de schimb, unde reparatia va fi facuta sub premiza preluarii tuturor cheltuielilor necesare. In nici un caz nu vom prelua garantia pentru pagube care s-au produs din cauzele urmatoare:aplicatii incorecte sau neadecvate, montare gresita, punere in functiune prin beneficiar sau de o treia persoana, uzura naturala, ingrijirea incorecta sau inconstienta, carburanti si lubrifianti necorespunzatori, materiale de schimb improprii de calitate minora, lucrari de constructii mediocre, fundatii insuficiente, influente chimice, electrochimice sau electrice, in masura in care ele nu sint de catre noi implicate. Toate celelalte pretentii al beneficiarului, mai ales pretentia la despagubire a avariilor, care nu au avut loc la obiectul livrat sint excluse. Indeosebi nu raspundem pentru diminuarea beneficiului, sau alte pagube de avere ale beneficiarului.Tot asa nu sint valabile limitele amintite daca beneficiarul pretinde, din cauza lipsei unei proprietati confirmate, despagubire pentru neexecutarea contractului .Raspunderea noastra se limiteaza la inlocuirea sau restituirea contravalorii bunului livrat.
O obligatie la despagubire largita in fata celei prevazute, este exclusa fara a lua in considerare natura juridica a pretentiei . Masura, in care responsabilitatea noastra este exclusa sau limitata, este valabila si pentru responsabilitatea personala a angajatiilor, colaboratoriilor, reprezentantiilor, muncitorilor si fortelor ajutatoare.

12. REZERVAREA PROPIETATII
Toate marfurile livrate ramin proprietatea noastra pina la platirea completa a pretului, inclusiv penalitati si cheltuieli. Rezervarea proprietatii ramine in vigoare pe durata existentei pretentiilor noastre fata de beneficiar, din aceasta sau dintr-o alta tranzactie comerciala , mai ales pe durata existentei unui sold debitor.Numai plata sumei corespunzatoare in numerar poate sa stinga debitul.Biletele la ordin, CEC-urile, cedarea de creante pot fi acceptate ca forma de plata, dar nu sting debitul decat la incasarea lor in numerar. Daca beneficiarul se comporta intr-o maniera contrara contractului, indeosebi la intirziere a platii, noi sintem indreptititi sa luam marfa inapoi, iar beneficiarul este obligat la predare. Preluarea marfii nu prezinta un caz de anulare al contractului, numai daca acesta a fost in mod deosebit de catre noi stipulat in contract in mod expres stabilit. In caz de sechestrare contractul va fi totdeauna anulat. Dupa preluarea marfii de la beneficiar noi sintem indreptatiti sa o comercializam, pretul de vinzare, in afara unei taxe de prelucrare adecvate- va fi folosit pentru achitarea datoriilor beneficiarului. Cazul sechestrarii sau altelor interventii de la o a treia persoana, vor fi imediat anuntate de beneficiar, ca sa putem sa depunem o plingere la tribunal . In masura in care a treia persoana nu este in stare sa ne plateasca cheltuielile de judecata si alte cheltuieli legate de proces, beneficiarul va fi obligat sa ne despagubeasca pentru pierderile respective. Beneficiarul este obligat sa ingrijeasca de marfa, in deosebi sa asigure aceasta, pe cheltuiala lui, la valoarea de noua, impotriva pagubelor cauzate de: foc, apa si furt. Aceasta obligatie de asigurare trebuie sa acopere si asigurarea impotriva avariilor la masina, conform conditiilor generale de asigurari de masini, utilaje si aparate. Beneficiarul cedeaza in favoarea noastra toate drepturile din contractele de asigurari pe durata pina cind marfa livrata nu a fost complet achitata, altfel noi sintem indreptatiti sa asiguram obiectul livrat, pe cheltuiala beneficiarului, in modul descris de mai sus, daca beneficiarul nu a efectuat deja asigurarile respective in mod certificabil. In caz de necesitate a lucrariilor de intretinere si de inspectie, beneficiarul este obligat sa efectueze aceste lucrari pe cheltuiala proprie si la timp. Beneficiarul este indreptatit sa vinda marfa in cadrul unei afaceri regulate, dar numai in cazul in care, mai inainte, noi am dat aprobarea de vinzare in scris. In acest caz Beneficiarul cedeaza in favoarea noastra toate pretentiile, pina la marimea sumei finale de facturare, inclusiv TVA, care rezulta din revinzarea obiectului, independent de faptul, ca obiectul a fost reinnoit de catre beneficiar sau nu inainte de revinzare.La incasarea pretului de revinzare beneficiarul ramine imputernicit in continuare si dupa cedarea pretentiilor. Competenta noastra la incasare ramine in orice caz neatins. Noi ne obligam insa la neincasarea pretentiilor, daca beneficiarul implineste obligatia lui de plata din venitul obtinut dupa revinzare, nu intra in intirziere a platii, indeosebi n-a fost data nici o cerere la o procedura de insolventa sau de redresare judiciare sau are loc o interzicere a platii. In cazul mai inainte descris, noi putem pretinde, ca beneficiarul ne pune in cunostiinta pretentiilor cedate de el impreuna cu identitatea debitantiilor, ne da toate datele necesare pentru incasare impreuna cu documentele apartinatoare si de cesiunea lui la cunostiinta debitantiilor. Prelucrarea sau transformarea obiectului de catre beneficiar va fi intotdeauna pentru noi intreprins. Obiectul va fi prelucrat cu piese componente care nu apartin noua, in acest caz noi achizitionam coproprietatea peste produsul nou, in relatia cu valoarea obiectului la valoarea celorlalte piese componente la data prelucrarii. Pentru produsul nou rezultat prin prelucrare sint aceleasi conditii valabile ca si pentru obiectul livrat sub rezerva. Beneficiarul pastreaza pentru noi dreptul, in modul descris rezultat, la proprietatea unica sau la coproprietate.

13. COMPETENTA JUDECATOREASCA
La toate controversele rezultate din relatii contractuale, chiar daca beneficiarul este un comerciant inscris in registrul de comert, este o persoana juridica sau persoana fizica , competenta judecatoreasca este in raza teritoriala unde segaseste sediul nostru social. Acelasi lucru este valabil si daca beneficiarul nu are competenta judecatoreasca generala pe acelasi teritoriu, s-a mutat dupa incheierea contractului , sau domiciliul si sediul lui obisnuit nu sint cunoscute la data depunerii plingerii. Noi sintem in toate cazurile indreptatiti, sa depunem o plingere impotriva beneficiarului si la tribunalul competent pentru localitatea lui de domiciliu.

14. FOTOGRAFIILE SUNT CU TITLU DE PREZENTARE SI NU OBLIGA IN NICI UN FEL SC FURNIZORUL MEU SRL.

15. DATE PERSONALE, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare dată în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) și în concordanță cu reglementările de protecție a datelor specifice țării în care operează Furnizorul Meu SRL. Prin intermediul acestei Politici compania noastră ar dori să informeze publicul general despre natura, amploarea și scopul pentru care colectam și procesăm date cu caracter personal. Pe lângă acestea, persoanele vizate sunt informate și asupra drepturilor de care beneficiază, drepturi reglementate de Regulament. În calitate de operator, Furnizorul Meu SRL a implementat măsuri tehnice și organizaționale ca să asigure protecția completă a datelor personale.

Numele și adresa operatorului: SC Furnizorul Meu SRL: RO 27602920, J27/594/2010, Piatra Neamt, str. Progresului 6, office@furnizorul.com, furnizorulmeu@gmail.com, www.furnizorul.com

Adresa ofițerului de protecție a datelor: furnizorulmeu@gmail.com

Furnizorul Meu SRL va prelucra și stoca date personale ale persoanei vizate numai pe perioada necesară pentru a-și îndeplini scopul de stocare, sau pe perioada care este prevăzută de către legiuitorul european sau de către alte legi aplicabile. Dacă scopul stocării nu este aplicabil, sau dacă perioada de stocare prevăzută de legislația aplicabilă în vigoare expiră, datele personale sunt șterse, în concordanță cu cererințele legale.

Drepturile persoanei vizate
Dreptul de acces al persoanei vizate. In vederea exercitarii dreptului de acces persoana vizata poate oricând să contacteze Furnizorul Meu SRL cu o solicitare in acest sens prin care sa obtina un raport al datelor cu caracter personal;
Dreptul de rectificare. Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificari sau necesita a fi completate.
Dreptul la ștergere. Fiecare persoană vizată are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza: i) atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, ii) persona vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea, iii) persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament și nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, iv) datele cu caracter personal au fost procesate in mod illegal sau o dispozitie legala in vigoare impune stergerea acestora.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre următoarele cazuri se aplică: i) acuratețea datelor personale este contestată de persoana vizată, ii) prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor personale, dar cere în loc restrictionarea utilizării lor, iii) Furnizorul Meu SRL nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizată pentru unitate, în vederea exercitării unor drepturi, iv) persoana vizată s-a opus prelucrarii în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament până la verificarea dacă temeiurile legitime ale Furnizorul Meu SRL prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
Dreptul la portabilitatea datelor. Fiecare persoană vizată are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre insasi persoana vizata.
Dreptul la opozitie. Fiecare persoană vizată are dreptul de a se opune oricand, din motive care au legătură cu situația sa particulară, la prelucrarea datelor personale care îl/o vizează, fapt care se bazează pe punctele (e) și (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplică și crearii de profiluri. Furnizorul Meu SRL nu va mai prelucra date personale în eventualitatea unei opozitii, decât dacă putem demonstra temeiuri convingătoare și legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale. Dacă Furnizorul Meu SRL prelucreaza date personale pentru scopuri de marketing direct, acolo unde exista un consimtamant prealabil, persoana vizată va avea dreptul să se opuna oricând la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplică crearii de profiluri până în punctul în care este în relație cu un astfel de marketing direct. Dacă persoana vizată obiectează la prelucrarea realizată de Furnizorul Meu SRL pentru scopuri de direct marketing, atunci Furnizorul Meu SRL nu va mai procesa datele sale personale în aceste scopuri. În plus, persoana vizată are dreptul, pe temeiuri legate de situația sa particulară, să obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de către Furnizorul Meu SRL pentru scopuri de cercetare științifică sau de cercetare istorică, sau pentru scopuri statistice, în conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, decât dacă prelucrarea e necesară pentru realizarea unei sarcini îndeplinite în interes public.
Luarea deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri. Fiecare persoană vizată are dreptul să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice cu privire la aceasta sau în mod similar o afectează în mod semnificativ, atât timp cât decizia nu se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate. Furnizorul Meu SRL va implementa măsuri de susținere adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea Furnizorul Meu SRL, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.
Dreptul de a retrage consimțământul. Fiecare persoană vizată are dreptul să-și retragă consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.
Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere – in cazul in care persoana vizata apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa ne transmiteti o notificare / cerere va rugam sa ne contactati la datele de contact indicate in prezenta Politica. Furnizorul Meu SRL va va raspunde in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 30 de zile. Pentru orice intarzieri va vom anunta si va vom oferi motivele justificate ale intarzierii.

Furnizarea de date cu caracter personal ca cerință legală sau contractuală
Cerința necesară pentru a încheia un contract; Obligația persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal; consecințele posibile ale neîndeplinirii acestor date
Clarificam faptul că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea.

Furnizorul Meu SRL aplica un cadru intern de politici si standarde minime privind protectia datelor cu caracter personal. Aceste politici si standarde sunt acualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor si evolutiei pietei. In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare luam masuri tehnice si organizatorice adecvate (politici, proceduri, securitate etc.) tocmai pentru a asigura confidentialitatea si integritatea datelor cu caracter personal precum si pentru a asigura cadrul necesar prelucrarii acestora.

Date personale pe care le prelucram
Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. Furnizorul Meu SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
• Nume și prenume
• Judet si oras
• Număr de telefon
• E-mail

De ce avem nevoie de ele
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:
Vanzari si Suport Furnizorul Meu SRL
• Nume și prenume, Nume companie – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
• Funcționarea site-urilor Furnizorul Meu SRL
• Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter Furnizorul Meu SRL
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal
Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Care sunt drepturile dvs
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la furnizorulmeu@gmail.com
Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail …. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.DESPRE COOKIES - POLITICA DE COOKIES

1. Politica de utilizare cookies
Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de SC Furnizorul Meu SRL, Piatra Neamt

2. Ce este un cookie?
Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

3. La ce sunt folosite cookies?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Furnizorul Meu SRL pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, produse sau publicitate. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

4. Ce tipuri de cookies folosim?
Folosim doua tipuri de cookies: de sesiune - fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web) persistente - fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookies de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies, in functie de consimtamantul exprimat de utilizator:
Cookie-uri de performanta a site-ului;
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
Cookie-uri de inregistrare;
Cookie-uri pentru publicitate;
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.
Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – produse si servicii.
Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;
Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii safe search);
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator;
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.
Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat.

Detalii privind modificarea setarilor browserelor puteti gasi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor.

6. Ce date contin cookies?
In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul neautorizat al tertilor.

7. Retentia si stergerea cookies
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.

8. Actualizari ale politicii de cookies
SC Furnizorul Meu SRL poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.


Sararite - vezi echipamente dupa marca

BMW
DAF
FRZ
JCB
KIA
MAN

Căutări Sararița, Lama de zapadă, Echipamente Deszăpezire și piese

hilltipvibrator salarita2017hilltip icestriker 5000banda sararita unimoghidromotor farfurievibratorsararitehidromotoare4390banda cauciuc sararitapompa sararita89434006174freza sararitacamion23152023arcsararitacamionetaisuzutelecomandaschmidtcllamadezapadaivecobanda cauciucatvlama zapadahydramet506803camionetahidromotor sararitapentrusuvdeszapezire8394tampon gumasararita tractorlama camionp1f40entrusararita hilltipplugsalaritatractortractorlamacamion2012plug zapada hilltipbobcatpanoucomandasckmidtraspanditor20000banda1125pentrulama zapada tractatamaturatstylecolorplug zapada hilltipsnakbanda pentru unimog saresararitahilltipsararita ford rangersararitaautosteagsararite micisararite 10 mclamasararita manualals300hidromotor1f40lamacoadasararitecamionmoto sararitacutit lama de zapadal200salarita tractorsaritasararite1038l200stylecolosararitasararita camion dafcamionsararitesalarita tractorbobcatvibrator sararitetlecomandalamazapadamotor sararita2024caseetcsnecurirabalama camion1f40lamasneccamionetasnecurisararita tractorremorcasararita camion daf2024pompa sararitatlecomandalamazapada2023bandaatv2015panou comanda sararitasalaritaford f150plug zapada hilltipincarcator frontalepokehilltipford f150hilltipmotorpanoucomandasckmidt9 mcsalaritatelecomanda schmidt sstsararitacamionetc2015telecomandatlecomandalamazapadatelecomanda2023epokesnecurietcmotor sararitaunimogozamet2023tlecomandalamazapadacilindrucilindru2015atvsalaritapanou comanda sararitareparatisararita tractorepokeremorcamotorpanou9 mctlecomandalamazapadasararitacamionetaisuzu2017telecomanda schmidt sst2023tlecomandalamazapadatlecomandalamazapada2562tlecomandalamazapadasararite 10 mcraspanditor 2022coadacoadapompa hidraulicasalaritaraba1038banda sararita samaszsararitacamion1125banda cauciuc sararital2001f40lamafluturesneccamionetasnecurisararita tractorremorcabobc1f40atlamelemotor sararitalama dusterls300pompahidraulicasararit2023sararite camionsararitatractorlama uzura bobcatatvsararita hilltiphilltiphilltip icestriker 5000stylesararita hilltiplama zapada hilltipplug zapada hilltipsararita hilltiphilltipHilltipSararita HilltipPlug zapada HilltipLama zapada HilltipSalarita Sararita
FRZ România® | Sărărițe, Lame zăpadă: Preț excelent | Livrare din stoc 24h
Promoții la: Sărăriță camionCupe ✓ și Ciocane hidraulice